Sähkötyöt uudiskohteisiin Siilinjärveltä

Omakotitalojen, vapaa-ajan kohteiden ja muiden kiinteistöjen sähkötyöt

Sähköasennus Hannu Tuomainen toteuttaa uudiskohteiden sähköasennukset kokemuksella. Ota meidät mukaan jo alkumetreille, samasta osoitteesta tilaat myös kattavat sähkösuunnitelmat. Sähköasennus Hannu Tuomaisen monipuoliset sähkötyöt uudiskohteisiin saat mm. seuraaville paikkakunnille: Siilinjärvi, Kuopio, Lapinlahti, Tervo, Pielavesi, Iisalmi, Sonkajärvi, Tuusniemi, Suonenjoki, Vehmersalmi ja Leppävirta. Kysy lisää, tai tilaa sähkömies suoraan kohteeseesi!

Tilaa sähkötyöt rakennuskohteeseesi numerosta: 050 553 8767

Turvallisesti toteuttaen

Sähköasennus Hannu Tuomaisen panostaa työturvallisuuteen ja asianmukaiseen opastukseen kaikissa asiakaskohteissaan. Turvallinen toiminta ja toteutus ovat tärkeitä asennusvaiheessa, sekä tietenkin sähkölaitteita ja -järjestelmiä käytettäessä.

Unelma omakotitalosta?

Rakentamassa omakotitaloa? Sähköasennus Hannu Tuomainen toteuttaa tarvittavat sähkötyöt omakotitalokohteissa. Saat meiltä vaivattomia avaimet käteen -toteutuksia, jolloin kodin sähkötyöt tulevat sujuvasti kerralla kuntoon.

Ota yhteyttä – pyydä tarjous!

Sähköasennus Hannu Tuomainen on rakentajien luottokumppani. Saat tarvittavat palvelut kaikkiin kodin tai muun kiinteistösi sähköjärjestelmiin. Katso tarkemmat yhteystietomme »

Sähköasennus Hannu Tuomainen | Kanervapolku 9 | 70900 TOIVALA | 050 553 8767 | info@sahkoasennusht.fi